Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Rossana Kluivert deelt bijzonder briefje van zoon

Emotionele Rossana Kluivert deelt bijzonder briefje van zoon

Nieuws

11 dec 2020, 14:06

"Bijna acht jaar geleden kreeg ik dit briefje op mijn kussen", begint Rossana Kluivert haar Instagrambericht. Ze plaatste een foto van een briefje dat ze kreeg van zoontje Shane.

In 2013 kreeg de vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert de diagnose lymfeklierkanker. "Ik hoop dat je snel beter wordt en niet meer in bed ligt", schreef de inmiddels 13-jarige Shane toentertijd op het briefje. Bang en verdrietig

Rossana herstelde, maar twee jaar geleden kwam haar grootste nachtmerrie uit toen er opnieuw kanker werd gediagnosticeerd. Het briefje van acht jaar geleden is daarom extra speciaal. "Dit is de reden dat ik elke dag positief benader, wat er ook op mijn pad komt. Ik ben weleens bang of verdrietig, maar ik weet dat ik zo veel geluk heb gehad en niemand weet wat morgen brengt", deelt Rossana met haar volgers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.