Terug

Volg Shownieuws

Emotionele Trijntje voor het eerst weer op podium na overlijden vader

Nieuws

23 apr 2023, 10:38

Trijntje Oosterhuis, de dochter van Huub Oosterhuis, heeft voor het eerst sinds het overlijden van de dichter weer opgetreden. Ook Edsilia Rombley, de vrouw van Huubs zoon Tjeerd Oosterhuis, heeft weer een optreden gegeven. Beide zangeressen staan hier zondag bij stil op Instagram.

"De afgelopen weken is het een pittige periode geweest," schrijft Trijntje bij een foto die is gemaakt op de avond van haar optreden in Theater de Stoep in Spijkenisse. "Ik vond het zo vervelend om een show te moeten afzeggen. Maar ik bevond mij vanavond op de allerbeste plek om samen met dit lieve bandje voor het eerst weer op te treden na zo’n moeilijke periode. Ik weet zeker dat Huub en Henny in de wolken samen een dikke vette borrel aan het drinken zijn. En ze kijken zeker met heel veel trots naar beneden."

Ze had deze avond "voor geen goud willen missen". "Ik ben overspoeld met hartverwarmende berichten, heel veel dank. Het heeft mij enorm gesteund. Zingen is mijn heilige plicht."

Support

Rombley deelt ook een foto die is gemaakt bij haar show, in haar geval in het Meervaart Theater in Amsterdam. Ze bedankt het publiek voor de "support en liefde". "Het was dubbel bijzonder, de laatste keer dat ik daar stond was een inhaal show. Er werd iemand onwel en is helaas overleden…toen had ik de show gecanceld. Nu stond ik daar met nog veel emoties van de afgelopen weken. Alles bij elkaar maakte het een bijzondere emotionele show! Wat kan muziek toch helend zijn."

De dichter en theoloog Huub Oosterhuis overleed 9 april op 89-jarige leeftijd.

Trijntje en Tjeerd brengen laatste liedtekst Huub Oosterhuis uit
3:03
Trijntje en Tjeerd brengen laatste liedtekst Huub Oosterhuis uit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.