Terug

Volg Shownieuws

Over tussen Marthe en Viktor?

Over tussen Marthe en Viktor?

Nieuws

4 mei 2017, 15:18

Het is opvallend stil rond K3 Marthe De Pyllecyn (20) en Viktor Verhulst (22). Een foto die Koen Crucke woensdag op Instagram zet, voedt opnieuw het gerucht dat de relatie tussen de twee in zwaar weer zit of zelfs al voorbij zou zijn.

De zanger had een foto van zichzelf met het stel op Instagram geplaatst. "Ik hoorde daarnet dat deze twee duifjes vandaag 1 jaar samen zijn", luidde het bijschrift. "Proficiat schatten en nog vele jaren bij. En dat ik maar vlug peter zal worden!!"

Vreemd genoeg verwijderde Crucke woensdagavond de foto. Waarom hij dat heeft gedaan wil hij niet zeggen: “Dat is mij gevraagd, meer kan ik daar niet over zeggen”, reageert hij bij Het Nieuwsblad.

Het gerucht dat Viktor en Marthe in een moeilijke periode zitten of zelfs uit elkaar zouden zijn, doet al langer de ronde omdat de twee al lange tijd niet meer samen in het openbaar zijn gezien. De laatste foto waarop ze als koppel op Instagram te zien zijn, dateert bovendien al van 24 december.

Eind april vorig jaar werd bekend dat de twee een relatie hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.