Terug

Volg Shownieuws

Enorme belangstelling voor online concert The Streamers

Enorme belangstelling voor online concert The Streamers

Nieuws

20 mrt 2021, 23:15

De belangstelling voor het gratis online concert van The Streamers is groot. Volgens de organisatie kijken ruim een miljoen mensen naar de show vanuit het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré. Ook vanuit het buitenland is er animo voor het initiatief.

The Streamers bestaat uit een grote verzameling Nederlandse artiesten, onder wie Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Danny Vera, Suzan & Freek en Snelle.

Kaarten voor het concert waren gratis, iedereen kan via een livestream meekijken. Vlak voor de start was de belangstelling zo groot dat er problemen waren met de website. De link naar de livestream was enige tijd niet bereikbaar.

Op social media wordt enthousiast gereageerd op de show en de hashtag #thestreamers is trending. "Supergaaf initiatief dit", schrijft iemand op Twitter. "Precies wat Nederland nodig heeft in dit rare jaar." Velen zien ook de voordelen van zo'n online editie wel. "Geen files, goeie wijn, toilet bij de hand zonder het halve veld door te hoeven ploegen..", laat een ander weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.