Terug

Volg Shownieuws

Enorme domper voor Catherine Keyl

Nieuws

27 mei 2022, 22:34

Catherine Keyl heeft een week geleden aan den lijve ondervonden hoe vervelend de drukte op Schiphol kan zijn. De 75-jarige presentatrice zag haar vlucht geannuleerd worden. "Toen heb ik toch nog gauw een vlucht geregeld, maar ik moet voor een enkele reis naar Alicante 500 euro bijbetalen", vertelde Keyl vrijdagavond in HLF8.

"Vorige week ging ik dus naar Spanje, voor een korte vakantie", zei Keyl onder meer. "Ik was al ingecheckt, door de douane." Vervolgens kreeg Keyl een melding dat haar vlucht gecanceld was. "Ik zat er op dinsdag en de volgende vlucht was zaterdag."

Uiteindelijk lukte het Keyl nog een vlucht te regelen, waarvoor ze dus wel 500 euro bij moest leggen. "Anders moest ik weer terug naar huis, dus toen heb ik dat maar gedaan. Dit is dus iets dat heel veel mensen gaat overkomen."

Vorig jaar bracht Catherine nog een boek uit over haar heftige jeugdZe vertelt er alles over in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.