Terug

Volg Shownieuws

Enorme domper voor Frank van Etten

Enorme domper voor Frank van Etten

Nieuws

13 okt 2020, 11:41

Een flinke domper voor Frank van Etten. De Apeldoornse volkszanger heeft sinds juli een snackbar, maar die is nu tijdelijk dicht. Frank baalt enorm!

Aan De Stentor vertelt hij dat hij geen vergunning heeft. "We hadden blijkbaar een vergunning aan moeten vragen", aldus de zanger. "Daar hebben we nooit bij stilgestaan. Er zat immers al langer een snackbar op deze plek. Wij dachten dat we de zaak over konden nemen en dat kous daarmee af was. Maar dat bleek dus niet zo te zijn."

Volgens Frank waren ze lekker bezig: "De zaak liep deze zomer als een trein. Mede door onze acties, wisten klanten ons steeds beter te vinden. Zo hebben we verschillende keren Bekende Nederlanders over de vloer gehad, die een patatje kwamen bakken. Danny Froger stond deze zomer al een keer bij ons achter de frituur gestaan en binnenkort zou Thomas Berge langskomen."

Inmiddels beschikt hij over de juiste papieren en als de gemeente alles goedkeurt, hoopt hij dat zijn zaak over een maand weer open kan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.