Terug

Volg Shownieuws

Enorme kans voor Jaap Reesema

Nieuws

2 mrt 2023, 11:57

Jaap Reesema heeft dit najaar zijn eerste solo-optreden in België. De zanger staat op vrijdag 29 september met zijn show in de Stadsschouwburg Antwerpen. De kaartverkoop begint op woensdag 8 maart om 10.00 uur.

De 38-jarige Reesema, bekend van nummers als Nu Wij Niet Meer Praten, Mijn Kleine Presidentje en Kom Wat Dichterbij, heeft in België al enige bekendheid. In 2018 bracht hij samen met producer en dj Regi het nummer Ellie uit, waarmee hij wekenlang hoog in de Belgische hitlijsten stond. Later bracht hij nog het nummer Summer Life uit met Regi en zangeres OT.

Het nummer Kom Wat Dichterbij werd gezongen in Liefde voor Muziek, de Vlaamse variant van Beste Zangers, en werd daardoor de langst op nummer 1 genoteerde Nederlandstalige single in Vlaanderen. Met 28 weken op 1 stootte het lied Zoutelande van BLØF en Geike Arnaert van de troon.

In een speciale editie van de Beste Zangers zorgde Jaap Reesema voor tranen op een ieders gezicht. Hij verpletterde de kijkers van het programma met de vertolking van het nummer 'Grijs'. Zie die beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.