Terug

Volg Shownieuws

Enorme mijlpaal voor Koos van Plateringen

Nieuws

17 sep 2022, 17:23

Koos van Plateringen is zaterdag vijf jaar alcoholvrij, dat laat de presentator weten op sociale media. Hij deelt een mooi bericht hierover met zijn volgers...

"5 jaar alcoholvrij! Toen ik vandaag precies 5 jaar geleden de telefoon pakte om hulp te vragen bij een kliniek, hoopte ik dat ik zou leren omgaan met alcohol", aldus Koos op Instagram. "Helaas, ik moest stoppen, vertelde de mevrouw aan de telefoon. Ik wist ergens dat dat het beste zou zijn, maar ik dacht wel dat mijn leukste leven voorbij was. (...) Stoppen met alcohol is niet zo moeilijk. Nuchter leven wel."

Koos laat weten veel geleerd te hebben. "Ik heb leren omgaan met overgevoeligheid, somberheid, donkere dagen, stemmingswisselingen en negatieve gedachten. Kennelijk hoort dat bij mij en dat is ok. Soms is het leven fantastisch, soms ook niet. Maar juist het leven aanvaarden zoals het zich aandient, zonder verdoving geeft me heel veel kracht en zelfvertrouwen. (...) Het maakt me rustig dat ik alles kan doen wat ik leuk vind. Mijn leven is een 3D film geworden. Nooit meer terug."

Dave Roelvink

Dave Roelvink heeft eerder dit jaar voor het eerst verteld over zijn drank- en drugsverslaving op Instagram. De realityster gaf aan het 'super moeilijk en spannend' te vinden om dit te delen met de buitenwereld. Dave vertelt er meer over in de video boven dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.