Terug

Volg Shownieuws

Enorme schade bij Scheetjes na waterramp

Enorme schade bij Scheetjes na waterramp

Nieuws

18 nov 2020, 21:12

Een drama voor de Scheetjes. De realityfamilie, bekend van Ik Vertrek en hun eigen reallifesoap op SBS, heeft enorme schade geleden na een vreselijke storm op Bonaire...

In RTL Boulevard vertellen Hans en Karin over de nare gebeurtenis, die hun minigolfbaan op het eiland flink heeft getroffen. "Je ziet wel hoe diep het is", zegt Karin, terwijl het water tot boven haar enkels staat. "Het regent nu al twee dagen heel ernstig. We komen nu voor het eerst beneden om te kijken hoe alles erbij ligt."

"We spreken weleens mensen en die wonen hier al vijftien jaar. Die hebben dit nog nooit meegemaakt", vervolgt ze. "Zoveel regen is er gevallen. En het houdt maar niet op. Verdrietig zegt Karin: "We hebben hier een jaar keihard aan gewerkt en de toeristen komen ook weer volgende maand." Voor ze de definitieve schade kunnen bekijken, moet de regen eerst een week stoppen. Daarna gaan ze proberen alles op tijd in orde te maken voor de toeristen.

De Scheetjes hebben al een erg moeilijk jaar. Door de coronacrisis zijn er nog maar nauwelijks mensen aan het minigolfen bij de realityfamilie. In Shownieuws vertelden ze erover...

Drama voor De Scheetjes: slapeloze nachten door coronacrisis
0:46
Drama voor De Scheetjes: slapeloze nachten door coronacrisis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.