Terug

Volg Shownieuws

Enzo Knol deelt eerste beelden van kindje

Nieuws

10 dec 2023, 16:33

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn in de zevende hemel, want ze hebben kort geleden enthousiast aangekondigd dat ze in blijde verwachting zijn van een kindje (zie video). Dit weekend deelde Enzo een video op YouTube waarin Myron haar eerste echo onderging...

"We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard", schreven Enzo en Myron bij de bekendmaking. "Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama." Nu het heugelijke nieuws bekend is, kunnen zij hun volgers meenemen in de zwangerschap. Dit realiseren ze door een vlog online te delen waarin de eerste echo te zien is.

Echo

In de nieuwste babyvlog zie je hoe de verloskundige met het echoapparaat over de buik van Myron gaat. Myron geeft aan dat ze het spannend vindt als ze de gel over haar buik krijgt. De verloskundige geeft aan dat het goed gaat met de kleine: "Het beweegt zelfs een beetje."

Enzo geeft zijn vriendin een kus terwijl zijn volgers kunnen meegenieten. De kleine spruit is nog maar 2 centimeter. "Fijn druifje", noemt Enzo de embryo. Myron vertelt dat het gaat om één kindje. Enzo had heel graag een tweeling gewild.

Waardevol

Tijdens het bekijken van de foto's van echo zegt Enzo: "Dit is echt waardevol voor ons." Het stel weet ook al het geslacht van het kindje, maar die houden ze nog even geheim. "Dat komt later in een babyvlog", aldus Enzo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.