Terug

Volg Shownieuws

Enzo Knol en vriendin delen verdrietig nieuws

Nieuws

21 apr 2024, 14:50

Enzo Knol en zijn zwangere vriendin Myron Koops (zie video) delen in de nieuwste vlog vervelend nieuws.

"We hebben niet zo heel erg leuk nieuws gekregen", begint de vlogger zijn verhaal. "Want Sok de poes, die jullie hoogstwaarschijnlijk kennen en die wij altijd even een lieve aai over de bol geven als we bij de ouders van Myron zijn, waar Sok de afgelopen jaar een mooi leventje heeft gehad, is vandaag overleden."

"De ouders van Myron hebben Sok eigenlijk geadopteerd en met alle liefde voor hem gezorgd. Ze gingen er zo lief mee om. Daarom was het heel erg sneu om te horen dat Sok een spuitje heeft gekregen." Enzo vindt het heel erg sneu voor de ouders van Myron. "Heel sneu om dat telefoontje te krijgen. Ze hebben Sok meegenomen en ze gaan haar begraven in de tuin. De volgende keer als we naar de ouders van Myron gaan, gaan we Sok opzoeken in de tuin", vertelt Enzo.

Onthulling

Enzo en Myron onthulden eerder op zijn YouTube-kanaal dat ze ouders worden. Het moment waarop ze de zwangerschap ontdekten was ook te zien. Tranen vulden de ogen van Myron, terwijl Enzo zich van geluk nauwelijks kon bedwingen. Bekijk de video hieronder voor meer.

Enzo Knol wordt vader
1:02
Enzo Knol wordt vader

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.