Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Dusty deelt details heftig ongeluk: 'Ik lag op het randje'

Nieuws

18 aug 2021, 22:20

Dusty Taconis, bekend van Ex On The Beach, heeft de details onthuld van zijn heftige scooterongeluk enkele weken geleden, waardoor hij zwaargewond raakte.

De realityster doet in de YouTube-serie Roddeloog met FawrynotSawry en René Watzema zijn verhaal. In de nacht van 20 juli had de EOTB-ster een zwaar scooterongeluk, waarna hij een hersenoperatie onderging. Als Fawry hem belt laat Dusty weten dat het inmiddels stukken beter met hem gaat.

Gevallen

In de YouTube-serie doet Dusty zijn verhaal over de bewuste avond waarop hij zijn scooterongeluk had.

"We waren aan het voorbereiden om naar een feestje te gaan. Toen ben ik op de scooter gestapt, en toen heb ik te horen gekregen dat er mensen gevallen waren. Daar ben ik naar toe gereden en toen ben ik zelf ten val gekomen", vertelt Dusty.

Het ging toen gruwelijk mis. "Ik ben tegen een stoep aangereden, en daardoor ben ik naar rechts gevallen. Toen ben ik met m'n hoofd tegen een paaltje aan geknald."

Levensgevaar

Na het ongeluk lag Dusty anderhalve week in coma. Volgens de realityster vreesde zijn familie voor zijn leven.

"Mijn familie dacht dat ik doodging. Mijn moeder en zus maakten filmpjes dat ze mij aan het knuffelen waren, en dat ik helemaal niet reageerde. Ik was echt van de wereld af. Ik heb op het randje gelegen om te overleven."

Op de vraag of Dusty weer 100 procent de oude wordt, reageert hij: "Dat is de vraag. Ik kan niet schrijven en typen. En ik vind het lastig om te lezen. Maar ik merk wel dat ik dit beter leer."

Dusty ligt nog in het revalidatiecentrum, en vecht hard aan zijn herstel. Onlangs deelde de familie van Dusty heftige beelden van vlak na het ongeluk, en hoe het er enkele weken later uitzag. De confronterende beelden zijn in de video bovenaan deze pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.