Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Dusty ondergaat haartransplantatie

Nieuws

18 juni 2022, 19:37

Dusty Taconis, bekend van het programma Ex On The Beach, heeft een haartransplantatie laten doen. De realityster deelt hierover verschillende berichten op zijn Instagram Stories.

Dusty geeft zijn volgers op Instagram de gelegenheid om hem het hemd van z'n lijf te vragen. Zo vraagt iemand zich af waarom de realityster dit heeft laten doen. Hij reageert daarop met: ''Door m'n ongeluk was het litteken zichtbaar aan de voor- en zijkant, en dit heb ik nu opgelost.''

Iemand anders vroeg zich af of de behandeling pijn deed. Volgens Dusty viel dat wel mee: ''Alleen de injecties van de verdoving deden pijn, verder helemaal niks gevoeld.''

Ongeluk

Dusty raakte vorige zomer betrokken bij een heftig scooterongeluk. Hij was ernstig gewond en belandde in coma. Volgens de realityster was die tijd een soort 'droom' geweest. In de video boven dit artikel laat hij weten hoe het nu met hem gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.