Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Harrie 'de Hengst' breekt hart

Nieuws

18 juli 2022, 20:54

Harrie Snijders heeft opnieuw toegeslagen in Ex On The Beach: Double Dutch. Zijn derde deelname aan het programma was tot nu toe nog rustig, maar in de aflevering van zondag lijkt hij toch weer een hart te breken...

Anne, de ex van Nick, en Harrie draaien al een tijdje om elkaar heen. Tot ze het blijkbaar niet meer kunnen tegenhouden. "Start dat muziekje maar gewoon weer in, jongens", zegt Harrie in de camera, alvorens te zien is hoe hij een kast induikt met Anne.

Even later biecht hij het op aan zijn goede vriendin, en ex, Romee. "In een kast met het gordijn eroverheen." Romee kan haar oren niet geloven. "Wie neukt er nou in een kast, maat?" Ze snapt niet dat Anne voor de bijl is gegaan. "Wel een beetje raar dat je binnenkomt voor Nick, helemaal in tranen. Voor alle liefde voor Nick en janken en dan beland je met Harrie in een kast. Neukend."

Harrie vertelt het ook aan Nick, de ex van Anne, die zijn pijlen op haar had gericht en vlak voor zijn vertrek nog bijna een relatie met haar had. "Ik heb haar net geneukt." Nick vindt het maar niks. "We waren superchill met elkaar. En het is heel snel gegaan, nu is ze met Harrie. Ik vind dat oprecht niet leuk. Maar ik kan niks terugdraaien."

In de video bovenaan de pagina zie je gesprekken met de deelnemers aan het huidige seizoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.