Terug

Volg Shownieuws

'EOTB-Harrie doet mee aan Expeditie Robinson'

'EOTB-Harrie doet mee aan Expeditie Robinson'

Nieuws

6 aug 2021, 18:12

Het is bijna zover: eind augustus keert Expeditie Robinson terug op de buis. En volgens geruchten zou het zomaar kunnen dat we Harrie Snijders daarin gaan terugzien...

Dit wordt beweerd door roddelaccounts zoals FawrynotSawry, die video's delen waarop te horen is dat Harrie het over zijn deelname aan het programma heeft. Harrie was te zien in Ex on the Beach: Double Dutch, waar hij zijn reputatie bouwde als 'Harrie de Hengst'.

Deelnemers

In de radioshow van Veronica Inside beweerde Wilfred Genee dat ook Wietze de Jager en voetbalanalist Jan van Halst zouden hebben meegedaan. Ook zingt de naam van Dennis Schouten al enige tijd rond, een naam die Shownieuws ook ter ore is gekomen. De vijfde mogelijke deelnemer zou YouTube'er Robbert Rodenburg zijn, meldt Veronica Inside. Robbert en Dennis zouden voor nogal wat vuurwerk kunnen zorgen...

Barre omstandigheden

Mocht Harrie inderdaad mee hebben gedaan aan het programma, zou het goed kunnen dat hij gebukt is gegaan onder barre omstandigheden.

De opnames waren vanwege de coronacrisis in Kroatië in plaats van Thailand en daar was het "gruwelijk koud", vertelt presentatrice Nicolette Kluijver in Veronica Superguide.

"De omstandigheden voor de deelnemers zijn dit jaar extreem. De eerste weken in Kroatië was het ontzettend koud", zegt Kluijver, die het programma dit jaar voor de zevende keer presenteert. "De eerste eilandraad deed ik in thermo-ondergoed. Naast honger - er valt natuurlijk geen banaan of kokosnoot te vinden op een verlaten Kroatisch eiland, hooguit een ui - moesten de deelnemers ook die gruwelijke kou trotseren."

Eind vorig jaar werd het dorp op de Filipijnen waar de crew altijd verblijft tijdens de opnames, compleet verwoest door een tyfoon. Nicolette en Kaj deelden bovenstaande beelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.