Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Imke deelt eerlijke foto: '14 kilo aangekomen'

Nieuws

7 mrt 2022, 15:40

Imke uit Ex On The Beach: Double Dutch is in het afgelopen jaar veel aangekomen. Ze deelt haar gewicht en de reden in een openhartig bericht...

Op Instagram schrijft Imke hoeveel kilo erbij is. "Deze foto posten was echt een struggle. In 1 jaar tijd ben ik 14 kg verdikt door een aandoening aan m’n schildklier…"

"Nooit heb ik er wat van gezegd, tot nu. Mensen zien altijd of toch vaak het mooie van sociale media", vervolgt de realityster. "Achter elk persoon schuilt een verhaal, en dat is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik had vroeger ook al wat problemen dat ik mezelf wat te dik vond en dan nu 14 kg erbij is niet niks."

Roze bril

Imke bekijkt het gelukkig van de positieve kant. "Alleen bekijk ik het nu wel door een roze bril. Er is nu 14 kg meer Imke om leuk te vinden", grapt ze.

"In ieder geval, moraal van het verhaal: aan elke negatieve kant zit ook een positieve zijde. Niet alles hoeft meteen slecht te zijn, het hangt er gewoon vanaf hoe je het bekijkt."

Kwartet met Lesley

Imke maakte vooral diepe indruk met het veelbesproken Ex On The Beach-kwartet met Lesley, Dusty en Keanu. Het zorgde voor legendarische reality-televisie, vooral ook door de uitspraken van de uitgesproken Lesley achteraf.

Lesley was in dat seizoen wel vaker onderdeel van een relletje. In de video bovenaan deze pagina deelde Lesley de beelden van haar heftige verwonding die zij opliep na een gevecht met Shani. In de video hieronder is het voedselgevecht tussen Shani en Lesley te zien, waarbij laatstgenoemde gewond raakte.

Voedselgevecht Shani en Lesley
0:29
Voedselgevecht Shani en Lesley

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.