Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Jørney en Odim nemen afstand van elkaar

Nieuws

2 dec 2021, 22:47

Jørney en Odim hebben voorlopig afstand van elkaar genomen. Dit vertelt de zwangere Ex On The Beach-ster in Shownieuws.

"Er zijn nu zoveel dingen gebeurd waardoor ik zoiets heb van: ik wil nu gewoon even afstand", zegt Jørney. "Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit."

Odim vindt het tot nu toe moeilijk om monogaam te blijven. "Er gaan heel veel geruchten rond. Heel veel mensen hebben mij benaderd dat hij contact heeft met anderen. Ik heb natuurlijk zelf ook wel wat dingetjes ontdekt. Maar ik wil de vader van mijn kind niet zwart maken."

Schijten en kotsen tegelijk

Terwijl ze in het ziekenhuis lag, ging Odim los in een club. "Hij heeft een heel bewuste keuze gemaakt om naar de discotheek te gaan en niet naar mij op dat moment. Toen ik daar was en ik echt video’s kreeg en hij mij belde met bepaalde dingen, voelde het voor mij echt alsof ik moest schijten en kotsen tegelijk."

"Hij moet zich weer echt aan mij gaan bewijzen. Als hij dat niet wil doen is het ook goed. Maar dan moet hij gewoon zijn eigen weg gaan. Dan gaan we gewoon alsnog een co-ouderschap aan", aldus Jørney.

Verrassing

Niet alleen was de zwangerschap een verrassing voor Jørney, ook de vader van de nog ongeboren spruit was een grote schok. In bovenstaande video vertelde Jørney aan Shownieuws hoe het toen met haar ging.

De zwangerschap begon erg heftig voor de realityster. "Het was een hele heftige periode voor mij. Ik was zo moe en misselijk. In het begin alleen in de ochtend overgeven, maar later ook 's middags en 's nachts. Het werd steeds erger."

EOTB-Jørney over zwangerschap
2:06
EOTB-Jørney over zwangerschap

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.