Terug

Volg Shownieuws

Erg emotioneel moment voor Diggy Dex

Nieuws

27 okt 2023, 18:01

Precies twee jaar geleden nam Diggy Dex afscheid van zijn vader. Donderdag bracht de zanger een lied uit dat gaat over zijn overleden vader: Vaders Zoon...

Diggy Dex is één van de vaste artiesten van het grote feest Vrienden Van Amstel (zie video). Op zijn Instagram deelt hij een foto waarop is te zien dat hij hand in hand zit met zijn vader. Hij schrijft bij de foto: "Ik heb vandaag precies twee jaar geleden afscheid genomen van mijn vader. Een prachtig afscheid zoals hij het gewild had. De eerste maanden erna voelde het, zoals iedereen dat heeft na verlies denk ik, erg onwennig.

Inspiratie

De zanger gaat verder: "De eerste kerst zonder hem. Een telefoontje wat hij altijd op dezelfde tijd pleegde op mijn verjaardag en wat logischerwijs niet komt." Diggy schrijft dat hij veel inspiratie uit deze tijd heeft gehaald. "Ik begon eigenlijk gewoon op te schrijven wat ik deed de eerste maanden na zijn overlijden. Even langs de plek fietsen waar we ‘m hebben uitgezwaaid. Verder fietsen naar het huis waar hij woonde. En wennen aan de verandering. Zoals ik zeg in het tweede couplet: ‘Het leven groet vanzelf om de pijn'."

Diggy sluit de tekst af met mooie woorden: "Maar hoe je het ook wendt of keert, of je nou hier of in de wolken woont: ik ben en blijf mijn vaders zoon."

Diggy Dex is één van de vaste artiesten van het grote feest Vrienden Van Amstel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.