Terug

Volg Shownieuws

Erica Terpstra wil buitenaards leven nog meemaken

Nieuws

11 juni 2022, 11:50

Hoewel ze af en toe kwakkelt met haar gezondheid, heeft Erica Terpstra zich voorgenomen om 110 jaar te worden. Dat zegt de voormalig zwemster en presentatrice in gesprek met De Telegraaf. Het voornemen heeft te maken met buitenaards leven, legt de recentelijk 79 jaar geworden Terpstra uit.

"Ik hoorde onlangs een wetenschapper op de radio vertellen dat ze ervan overtuigd zijn dat ze binnen twintig jaar buitenaardse wezens kunnen opsporen. Dat zou ik nog zo graag mee willen maken. Vandaar dat ik deze leeftijd wil bereiken. Want ik ben daar zo nieuwsgierig naar."

Voor het zover is, moet Terpstra nog wel goed herstellen van een operatie aan haar enkel. Daardoor zit er een brace om haar voet. "Ik moet er voorzichtig mee omgaan, want eerder heb ik enorme problemen gehad met een bacterie in mijn lichaam na een ingreep. Gelukkig gaat alles goed en hoop ik over een paar maanden weer goed te kunnen lopen."

Dat zou ook betekenen dat Terpstra mogelijk weer nieuwe afleveringen kan maken van haar reisprogramma Erica op Reis. "Ik heb alweer wat landen op mijn lijstje staan. Het hangt er alleen vanaf of we van de zender het programma mogen maken. Aan ons ligt het niet."

Vorig jaar belde Shownieuws nog met Erica, die haar bezorgde fans geruststelde over haar gezondheid. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.