Terug

Volg Shownieuws

Erik en Caroline geven duidelijkheid over hun GTST-toekomst

Erik en Caroline geven duidelijkheid over hun GTST-toekomst

Nieuws

2 juni 2021, 12:35

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zien zichzelf niet zo snel een andere rol oppakken dan die van hun vertrouwde Ludo en Janine in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Acteren in de RTL-soap blijft ook na respectievelijk 25 en 29 dienstjaren "eindeloos leuk", zegt het koppel in Veronica Superguide.

"Als ze bellen voor een goede film, ben ik zeker geïnteresseerd", zegt Erik. "Maar ik denk dat vooral makers kiezen voor de veilige optie, in die zin dat ze niet snel geneigd zijn om een acteur te casten die al jaren in een soap speelt. Er wordt erg in hokjes gedacht."

Caroline heeft door de jaren heen een paar jeugdfilms gedaan. "Dat was een leuk uitstapje, maar in principe is het werk hetzelfde. Alleen met veel langer wachten op de set", zegt ze. "Wij hebben de mazzel dat we elke dag iets anders te spelen hebben. In een toneelstuk moet je soms wel driehonderd keer hetzelfde verhaal vertellen. Dat is bij ons niet zo. Het blijft eindeloos leuk om te doen, al jarenlang."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.