Terug

Volg Shownieuws

Ernstig zieke Nicolette legt werk neer

Ernstig zieke Nicolette legt werk neer

Nieuws

22 feb 2017, 22:50

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft haar werk per direct neergelegd. De 32-jarige presentatrice moet binnenkort onder het mes waarbij een deel van de linkerlong wordt verwijderd. In een gezamenlijke verklaring met RTL zegt Kluijver dat alles wijst op een voorstadium van longkanker. "We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk."

Nicolette: "Gisteren heb ik de uitslag gekregen van een biopt dat is genomen uit mijn linker long. De uitslag is niet goed. De onrustige cellen zijn ontstaan uit de tbc plek die vorig jaar bij mij is vastgesteld. Alles wijst nu op een voorstadium van longkanker. We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk."

Ze gaat verder: "Spoedig wordt een deel van mijn linker long eruit gehaald. Het is slecht nieuws maar ik ben ergens heel dankbaar dat ik er in dit stadium achter ben gekomen. Dat is een wonder en te danken aan het uitstekende werk van mijn artsen. De kans op genezing is groot, maar het zal een lange weg worden. Gelukkig kun je met anderhalve long goed leven. Ik wil iedereen vragen de privacy van mij en mijn gezin te respecteren. Ik wil graag de rust en ruimte om te genezen. Het komt goed."

RTL zegt Nicolette veel kracht en positiviteit toe te wensen en haar te steunen. Nicolette Kluijver presenteert onder meer programma's als Expeditie Robinson en Adam Zkt. Eva.

Op Instagram deelt Nicolette woensdag de spreuk: "Als het leven je laat struikelen, maar er dan een salto van." Vele volgers wensen haar veel sterkte en beterschap.

https://www.instagram.com/p/BQ0XGJKA_tR/?taken-by=nicolettekluijver_

Vele BN'ers reageren ook hartverwarmend op het vreselijke nieuws... https://twitter.com/MariekeElsinga/status/834449431105777664?ref_src=twsrc%5Etfw https://twitter.com/mvdweijden/status/834425576593248257?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/JandeHoop/status/834432551032934400

Bobbi Eden: "Lieve, lieve Nicolette Kluijver. Heel veel sterkte voor jou en je mooie gezin! Jij gaat dit overwinnen en voor je het weet gaan we verder met haken. Ik hou van je en you know it! P.s. Brandon wil met je trouwen! " https://www.instagram.com/p/BQ0iqJcAg2C/?taken-by=bobbieden

(Redactie/ANP)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.