Terug

Volg Shownieuws

Erwin Olaf is trouwambtenaar op festival Milkshake

Erwin Olaf is trouwambtenaar op festival Milkshake

Nieuws

18 juli 2019, 06:38

Erwin Olaf sluit volgende week een huwelijk op het populaire festival Milkshake in Amsterdam. Op zondag 28 juli wordt dit festival volgens de organisatie het eerste ter wereld waar officieel getrouwd kan worden in het bijzijn van een ambtenaar van de burgerlijke stand, Erwin Olaf dus.

Erwin Olaf spreekt tijdens de ceremonie over de liefde voor diversiteit. De stichting For All Who Love Foundation wil hiermee vieren dat Nederland het allereerste land was waar je als lhbti-koppel met elkaar in het huwelijk kon treden. Het trouwkoppel wordt in de watten gelegd door de organisatie en partners, zoals een hotel waar het kersverse koppel de eerste huwelijksnacht zal doorbrengen.

Voorafgaand aan Milkshake vindt op vrijdag voor de vierde maal een mini-versie van het populaire festival plaats. Op vrijdag 26 juli ontvangt de stichting For All Who Love Foundation zo’n 750 verstandelijk beperkten die samen met hun begeleiders een Mini Milkshake-experience ondergaan.

Diverse bekende Nederlanders hebben zich aangemeld om die dag als vrijwilliger aan de slag te gaan, zoals Johnny de Mol, Robbert van den Bergh, Ferry Doedens en Koen Kardashian. Ook Ted Langenbach, Jeroen van den Berg en Joost van Bellen draaien een bardienst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.