Terug

Volg Shownieuws

ESF: uitnodiging nog niet verstuurd, Heddy was zeker welkom

ESF: uitnodiging nog niet verstuurd, Heddy was zeker welkom

Nieuws

12 mei 2020, 10:52

Heddy Lester, die Nederland in 1977 vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, stond zeker wel op de gastenlijst voor het Eurovisiesongfestival. Maar de officiële uitnodigingen waren nog niet verstuurd. Dit zou pas eind maart gebeuren, toen al bekend was dat het evenement door de coronapandemie niet door kon gaan.

Dat laat een woordvoerder van de NPO dinsdag weten. Lester meldde in een interview op NPO Radio 5 heel boos te zijn dat zij niet was uitgenodigd. De zangeres vindt het naar eigen zeggen "te achterlijk voor woorden, echt, het is schandalig. Misschien dat de organisatie Mallemolen niet veel soeps vond. Of ze denken dat ik overleden ben."

Maar dat is zeker niet het geval, beklemtoont de zegsman van het Eurovisiesongfestival. "Ze was zeer welkom, met een plus 1 zelfs. Maar niemand heeft een officiële uitnodiging ontvangen." In een persbericht waarin werd aangekondigd dat alle Nederlandse oud-deelnemers zouden worden uitgenodigd, werd haar naam ook al genoemd.

Het is onduidelijk of het liedjesfestijn volgend jaar wel doorgaat. Het kabinet heeft duidelijk gemaakt dat grote evenementen pas mogelijk zijn als er een vaccin voor het coronavirus is gevonden. De organisatie van het ESF heeft laten weten zich te beraden op deze uitspraak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.