Terug

Volg Shownieuws

Estavana over haar nieuwe tv-klus, Sylvie Meis en Damián

Estavana over haar nieuwe tv-klus, Sylvie Meis en Damián

Nieuws

4 dec 2020, 15:16

Estavana Polman begint door haar blessure noodgedwongen aan een nieuwe carrière. Ze gaat aan de slag als analist en zal voor Ziggo Sport het EK dameshandbal analyseren. Wij spreken haar over haar nieuwe loopbaan en voor de camera van Shownieuws heeft ze ook openhartig gereageerd op het leven met stiefzoon Damián. En ze is vol lof over zijn moeder Sylvie Meis!

Afgelopen zomer is Damián ingetrokken bij zijn vader Rafael van der Vaart in het Deense Esbjerg om daar te werken aan zijn voetbalcarrière. Over haar nieuwe 'bonuszoon' vertelt Estavana: "Ja, je bent in een keer met vier. Maar dat is geweldig! We hebben het super goed samen, hij doet het fantastisch!" Ook kan Damián het goed vinden met dochter Jesslynn van Estavana: "De kleine is lekker af en toe een terrorist tegen hem, hoort erbij.", grapt de handbalster. "Nee, het gaat fantastisch. Wij zijn blij."

Estavana Polman over Damián
0:31
Estavana Polman over Damián

Vol lof over Sylvie Meis

Ook spreekt Estavana vol lof over Sylvie Meis. "Ze is natuurlijk super lief. We hebben goed contact. Ze is laatst ook bij ons geweest." De vriendin van Rafael herkent ook stukjes van haarzelf terug in Sylvie: "Elke tak is topsport. Wat zij doet is ook topsport. Altijd maar goed er uitzien en diëten..." Haar hele reactie over Sylvie is hieronder te zien.

Estavana Polman over Sylvie Meis
0:29
Estavana Polman over Sylvie Meis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.