Terug

Volg Shownieuws

Estelle Cruijff: kater? DIT doe je eraan...

Nieuws

2 juni 2022, 18:41

Estelle Cruijff (43) vertelt in haar podcast samen met haar dochter Joëlle in Estelle & Joëlle all-in over wat je het best kunt doen wanneer je een kater hebt.

Moeder en dochter hebben allebei de neiging zich vol stouwen met 'katervoer', wanneer ze een glaasje teveel op hebben.

O.R.S.-zakjes

"Weet je wat bij mij ook altijd helpt, ik heb die ORS-zakjes toch? En voordat ik ga slapen neem ik dan een O.R.S.-zakje en twee paracetamol", legt Estelle uit. "Daar word je dik van!", valt Joëlle haar moeder in de reden. "Ik ben er niet van aangekomen in ieder geval. Het helpt wel, echt hoor... voor de volgende dag."

Risalim

De vrouwen herinneren zich ook de katermomenten op Ibiza. Dan namen ze vaak Risalim. "Op Ibiza kun je alles krijgen. Hier moet je overal een recept voor krijgen..." De blauwe 'soort van vitaminepillen' zou je overal in Spanje moeten kunnen krijgen. "Als je een kater hebt, dan verdwijnt deze meteen", vertelt Joëlle.

"Nou, we hebben weer goede tips gegeven. We lijken wel alcoholisten", vervolgt Joëlle terwijl haar moeder schaterend op de achtergrond te horen is.

(Bron: Tonny Media)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.