Terug

Volg Shownieuws

'Euphoria'-Loreen is helemaal weg van S10

Nieuws

14 mei 2022, 12:56

In 2012 won Loreen met haar nummer ‘Euphoria’ het Songfestival in Baku. Dit weekend was de zangeres in Turijn voor een optreden, waar Shownieuws haar sprak. 

Zweden was in 2012 al maanden de gedoodverfde favoriet voor de winst van het festival. Loreen stond al voor aanvang van de halve finales bovenaan de lijsten van grootste kanshebbers. Van maar liefst achttien landen kreeg Loreen douze points die avond in mei 2012 en dat was nog maar het begin. Loreen wist in zestien landen op een te komen in de hitlijsten. 

Haar nieuwe single ‘Neon Lights’ is deze week uitgekomen en tijdens het gesprek dat Shownieuws met haar had bleek Loreen ook helemaal weg te zijn van S10. Het hele interview zie je bovenaan het artikel.

Finale

Zaterdagavond staat S10 in de finale van het Songfestival. De voortekenen zijn goed, vrijdagavond heeft ze een foutloze 'generale' uitgevoerd tijdens de tweede doorloop van de finale van het Eurovisie Songfestival. De zangeres oogde zelfverzekerd, zong haar lied De Diepte krachtig en opnieuw zuiver. 

S10 krijgt vakjurypunten voor de finale
4:04
S10 krijgt vakjurypunten voor de finale

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.