Terug

Volg Shownieuws

Eva Simons bevallen van eerste kindje

Eva Simons bevallen van eerste kindje

Nieuws

5 mrt 2022, 23:07

Eva Simons is moeder geworden! De zangeres deelt op social media de eerste babyfoto...

En de bijzonder naam luidt: Rosie Nova! "01-03-2022", schrijft Eva Simons over de geboortedatum van de kleine Rosie. "Drie dagen die eeuwig leken te duren en op het moment dat ik dacht dat we het niet gingen redden, had God een ander plan."

Gelukkig is het dus allemaal goed gekomen. Eva is daar ongelooflijk dankbaar voor. "Wat een geweldig team van specialisten om ons heen. We waren gezegend dat zij er waren op dit ontzettend belangrijke moment in ons leven."

"Mijn lieve meisje, Rosie Nova, je bent nu al het beste wat ons ooit is overkomen. Bedankt dat je mij als moeder heeft gekozen."

Alles over Eva's babynieuws hoor je in de video bovenaan deze pagina.

Getrouwd

Nog geen drie maanden geleden stapte Eva in het huwelijksbootje met Sebastiaan Zwarts. Eva deelde op haar Instagram een romantisch kiekje van de twee en schreef daarbij: ''We are married! 23/12/2021.''

Eind september liet Eva via een foto van haar echo weten dat ze samen met haar man Sebastiaan hun eerste kindje verwachten. Ze vertelde toen ook in Shownieuws over zwangerschap (zie video hieronder). Eva en Sebastiaan hebben sinds 2019 een relatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.