Terug

Volg Shownieuws

Eva Simons rekent af met zware periode

Eva Simons rekent af met zware periode

Nieuws

2 nov 2017, 18:36

Eva Simons gooit het roer om. De zangeres laat donderdag in een uitgebreid bericht op Instagram weten dat ze niet langer een ongezond persoon wil zijn die niet goed voor zichzelf zorgt.

"Ik heb lang het verkeerde pad bewandeld jongens. Het heeft me maanden gekost om daaruit te komen! Het is keihard werken! En niemand kan je eigenlijk helpen als je jezelf niet wilt helpen", zegt Simons. "Je moet zelf beginnen."

Simons gaat verder met dat ze vaak genoeg een begin maakte om weer positief in het leven te staan, maar elke keer gaf ze op. "Het is oké! Als het makkelijk was om te veranderen, dan zou je het niet zo erg waarderen op het moment dat je doelen zijn bereikt", legt Eva uit.

"Het begin van de verandering voelt niet goed, omdat je enorm kwetsbaar bent! Je wilt snel een resultaat toch? Mensen laten graag alleen zien dat het goed met ze gaat. Ze laten nooit hun problemen, tranen of zwakte zien. Dit is de eerste keer in twee jaar dat ik mijn bokshandschoenen aan heb en dat maakte me gewoon een beetje emotioneel. Dit is pas het begin. Ik ga ervoor! Ik krijg mijn kracht weer terug!"

Het is niet bekend door wat voor zware periode Eva precies heenging.

Video: Show Update: Eva Simons zorgt voor flinke ophef

https://www.instagram.com/p/Ba_wjOzH_kL/?hl=nl&taken-by=evasimons

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.