Terug

Volg Shownieuws

Evi Hanssen ten huwelijk gevraagd

Evi Hanssen ten huwelijk gevraagd

Nieuws

6 juli 2020, 15:29

Evi Hanssen gaat trouwen! Ze is zondag door haar vriend Kurt Loyens ten huwelijk gevraagd en heeft 'ja' gezegd.

Dit meldt een uitzinnige Evi zelf op Instagram. "JA NATUURLIJK!" schrijft ze bij foto's van het moment suprême. "Gisteren kwam de vraag." In de hashtags schrijft ze dat ze ontzettend gelukkig is en dat hij de liefde van haar leven is.

https://www.instagram.com/p/CCTR1-TnOdA/

De voormalig presentatrice van Expeditie Robinson wordt door veel bekende vrienden gefeliciteerd. "Van harte gefeliciteerd lieve schatjes!" schrijft Soundos El Ahmadi in een reactie. "Oh yes!! Wat een heerlijk nieuws! Geniet ervan lieverds", reageert Sarah Chronis. Ook veel onbekende Nederlanders en Vlamingen laten in de reacties weten hoe blij ze voor het stel zijn.

Evi en Kurt hebben dit weekend nog gevierd dat ze twee jaar samen zijn. "Morgen twee jaar fantastische liefde, maar we konden niet wachten tot morgen, dus we vieren het vandaag al", schreven ze toen op Instagram bij een leuke foto.

https://www.instagram.com/p/CCO4_9Dg3fR/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.