Terug

Volg Shownieuws

Ex Denzel Slager reageert op zwangerschap Famke Louise

Nieuws

22 aug 2021, 14:41

Voordat Denzel Slager de liefde vond bij Famke Louise, won hij Love Island samen met Aleksandra. Zijn ex laat van zich horen nu Denzel een kindje verwacht met Famke Louise...

In 2019 wonnen Denzel en Aleksandra Love Island en verlieten ze samen het eiland. Hun relatie hield echter geen stand, in oktober 2020 maakten de winnaars bekend dat zij een punt zetten achter hun relatie.

De Love Island-winnares laat tijdens een vragenrondje op Instagram weten wat ze van de zwangerschap van Famke vindt. "Het is niet aan mij om er iets van te vinden", legt Aleksandra uit, die naar eigen zeggen enorm veel vragen krijgt over de zwangerschap van Famke. "Als het voor hen beiden goed voelt, waarom niet? Er is geen juiste manier of timing voor zulke beslissingen", vervolgt ze.

Aleksandra sluit af met een mooie boodschap voor haar ex "Ik gun hun oprecht alle geluk en vind het heel jammer dat er mensen zijn die daarover oordelen en negatieve uitspraken over doen."

Zwangerschap

Famke en Denzel verwachten binnenkort hun eerste kindje samen. Het stel heeft lang gewacht voor ze hun relatie en zwangerschap bekendmaakten, maar deden dit enkele weken geleden via een prachtige video, die ook bovenaan deze pagina te zien is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.