Terug

Volg Shownieuws

'Ex Dirk Kuijt kapot van verdriet door nieuwe liefde'

'Ex Dirk Kuijt kapot van verdriet door nieuwe liefde'

Nieuws

17 feb 2021, 18:54

Het hart van Gertrude Kuijt is opnieuw gebroken, nadat zij op een bizarre manier achter zijn nieuwe liefde kwam. Dit schrijft weekblad Privé na een uitgebreid gesprek met een goede vriendin van Gertrude...

Volgens de bron zou Gertrude pas enkele weken weten dat er een nieuwe vrouw is in het leven van Dirk, de man met wie zij sinds haar vijftiende samen was. "Gertrude heeft tot november wel de hoop en het idee gehad dat het allemaal goed zou komen", zegt een vriendin tegen Privé. "Ze dacht dat het een bevlieging was en dat Dirk nooit een relatie van 22 jaar zomaar zou beëindigen."

In januari 2020 zou de bom zijn gebarsten tijdens een vakantie op Aruba. "Er waren toen veel spanningen. Gertrude dacht dat deze reis naar hun huis daar verlichting zou geven. (...) Maar in plaats van dat ze naar elkaar toegroeiden, zou Dirk voor het eerst zijn twijfels over hun gezamenlijke toekomst hebben geuit. Hij had tijd voor zichzelf nodig."

Het nieuws kwam voor Gertrude als donderslag bij heldere hemel. Ze zou erop aan hebben gedrongen om voor de kinderen bij elkaar te blijven, maar Dirk zou dit niet hebben gewild. Toen Dirk de scheiding in juni wereldkundig maakte, schrok Gertrude volgens de bron dan ook enorm. Het was geen gezamenlijke beslissing en ze wilde juist alles doen om de boel te redden.

Parkeerboetes

Dat Dirk met zijn hoofd al bij een andere vrouw zat, kwam nog niet in Gertrude op. Zelfs niet toen zij op bankafschriften had gezien dat hij boodschappen deed in Amsterdam en daar uit eten ging. Er kwamen in Noordwijk zelfs veel parkeerboetes binnen van steeds dezelfde straat in Amsterdam-Zuid.

"In december kwam de aap uit de mouw en vertelde hij zelf dat hij een nieuwe relatie had", zegt de vriendin van Gertrude hierover tegen het weekblad. "Toen viel alles op z'n plek. Dat ging om de Kate, over wie Privé vorige week schreef. Nu weet Gertrude dat dit al veel langer aan de hand moet zijn, en dat doet veel pijn natuurlijk. Bij haar, maar ook voor de kinderen is het erg. Die mogen van haar eigen verdriet niets merken. Maar ja..."

Nieuwe look en nieuwe liefde

Albert Verlinde kon vorige week in Shownieuws melden dat Dirk Kuijt een nieuwe liefde heeft, na berichtgeving in Privé. "Dirk Kuijt heeft niet alleen een nieuwe look, maar ook een nieuwe liefde", zei Albert. "Mensen uit zijn omgeving zeggen dat het eind 2019 bij een gala voor het goede doel begonnen is met Kate. Daar is hij ontzettend verliefd geworden."

"Op dat moment woonde zij nog in Bussum, waar Dirk naartoe ging met een capuchon op zijn hoofd om niet gezien te worden. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam waar ze in een mooi appartement woont. Ze schijnen heel gelukkig te zijn." Het fragment is boven dit artikel te bekijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.