Terug

Volg Shownieuws

Ex doet aangifte tegen 'gewelddadige' Gers Pardoel

Ex doet aangifte tegen 'gewelddadige' Gers Pardoel

Nieuws

13 jan 2021, 20:14

De ruzie tussen The Voice-coaches Waylon en Ali B is niet de enige die de gemoederen bezighoudt. Ook Gers Pardoel, jurylid bij The Voice van Vlaanderen, wordt beschuldigd van losse handjes.

In Weekend is woensdag te lezen dat Gers Pardoel en zijn ex-vriendin Sélina drie weken geleden op Curaçao in zo'n heftige ruzie zijn beland, dat er politie bij moest komen. Vervolgens heeft Sélina volgens Weekend aangifte gedaan tegen de rapper voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging.

Tegen Shownieuws zegt Sélina: "Het was heftig, maar ik heb met de kinderen en mijn vrienden toch een leuke tijd mogen hebben op het eiland. Jammer dat we bij aankomst zo verwelkomt werden."

Vorig jaar maart werd bekend dat Gers Pardoel en Sélina uit elkaar zijn gegaan. "Gers was de man mijn leven", zei ze destijds. "Maar het was op tussen ons. Onze kinderen zijn nu onze grootste prioriteit."

Gers Pardoel ontkent tot op heden alle beschuldigingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.