Terug

Volg Shownieuws

Ex-GTST-ster onthult liefdesbreuk: 'We zijn inmiddels gescheiden'

Nieuws

11 sep 2024, 15:18

Liesbeth Kamerling kan je misschien nog kennen als Daantje Mus uit Goede Tijden, Slechte Tijden. In Party onthult Liesbeth nu een grote liefdesbreuk.

Onlangs werd bekend dat er een ander populair ex-GTST'er terugkeert in de soap. Bekijk de video over wie dit gaat.

De actrice is namelijk na 20 jaar uit elkaar met haar echtgenoot Frans Pahlplatz. Aan Party laat Liesbeth het volgende weten: "Er zijn meerdere redenen waarom we daartoe besloten destijds. Maar we zijn inmiddels ook uit elkaar en gescheiden, maar wel in harmonie. Het is fijner om allebei opnieuw te beginnen."

Nieuwe Start

Om deze nieuwe start te maken moesten Liesbeth en Frans wel eerst hun appartement in Amsterdam verkopen. Hun optrekje stond te koop voor drie miljoen euro, en werd uiteindelijk verkocht voor 2,7 miljoen euro. Toch bleek de koper op het laatste moment de financiering niet rond te krijgen. Daarom is de woning nu opnieuw op de markt voor drie miljoen euro. Desondanks heeft Liesbeth vertrouwen in een goede afloop: "Komt goed hoor. Het is tenslotte een mooi huis."

Verlies

Liesbeth en Frans stapten ruim veertien jaar geleden in het huwelijksbootje. Slechts een paar maanden na de bruiloft beroofde Liesbeths broer; Antonie Kamerling, zichzelf van het leven. De dood van de Antonie in 2010 staan bij miljoenen mensen in het geheugen gegrift. Maar zijn zoon Merlijn weet helemaal niet zo veel van zijn vader. Daarom maakte hij een documentaire over zijn vader. Eerder vertelde Merlijn openhartig over deze documentaire voor de camera van Shownieuws (zie onderstaande video).

Merlijn Kamerling maakt intieme documentaire over vader Anton...
1:51
Merlijn Kamerling maakt intieme documentaire over vader Anton...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.