Terug

Volg Shownieuws

Ex Marco Borsato laat zich uit over vermeende relatie

Ex Marco Borsato laat zich uit over vermeende relatie

Nieuws

7 jan 2021, 11:23

Weekblad Privé meldt woensdag dat Marco Borsato een nieuwe liefde zou hebben. Marco zou het geluk - weer - hebben gevonden bij zijn jeugdliefde Denise Boekhoff. Volgens Denise is hier echter niks van waar, zo laat ze weten op Instagram.

Marco en Denise waren in de jaren negentig acht jaar lang samen, maar daarna gingen ze uit elkaar. Daar is het volgens Denise dan ook altijd bij gebleven. Op Instagram laat ze zich uit over de geruchten. Zo schrijft ze: "Voor eens en voor altijd. Marco Borsato is een ex. Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat. Vroeger is niet nu!  En nee, wij worden nooit meer een koppel. Je leest het goed, nooit meer."

Ze schrijft verder: "Ik ben daar gelukkig mee, want ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem en heb dat nog steeds. En nee, ik wil daar niet nog meer over kwijt, want er is geen meer. Hoe lang kun je praten over niks, nul, nada? Ik wens Marco nog steeds het allerbeste, maar dat wil niet zeggen dat ik dat ben."

Denise vindt de geruchten maar niks, zo laat ze weten: "Het allerbeste is dat iedereen zich bemoeit met zijn eigen leven en als dat onmogelijk is dan zeker niet met het mijne.  Ik begrijp echt dat het in deze coronatijd ook crisis is voor de roddelbladen, maar ga geen leugens verkopen. Zeker niet als het onderwerp al 24 jaar niet meer bestaat..."

Ook Marco Borsato ontkracht woensdag geruchten. Anouk Smulders vertelt woensdagavond in Shownieuws Marco gesproken te hebben. De zanger vertelt haar dat hij écht geen andere liefde heeft en dat ook helemaal niet wil. Voor Marco is er maar één grote liefde, zo zegt hij. En dat is Leontine.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.