Terug

Volg Shownieuws

Ex Nathan woest na zien bizarre beelden Jenelle

Ex Nathan woest na zien bizarre beelden Jenelle

Nieuws

26 juli 2018, 15:16

Nathan Griffith, de ex van Teen Mom-ster Jenelle, is furieus na het zien van de bizarre beelden (zie video hierboven) waarin zijn ex een pistool trekt wanneer zij wordt afgesneden door een medeweggebruiker, terwijl haar 8-jarige zoontje Jace naast haar zit.

Al een tijdje vechten die twee om volledige voogdij over hun vierjarige zoontje Kaiser. Aan TMZ laat Nathan nu weten - na het zien van de beelden - Jenelle totaal ongeschikt te vinden als moeder en zegt bang te zijn dat zij de kinderen verder in gevaar brengt.

De boze ex had nog iets toe te voegen; hij geeft de huidige man van Jenelle, David, gelijk. Zij had de andere bestuurder niet mogen volgen, dit kon namelijk veel erger aflopen, aangezien de medeweggebruiker ook bewapend was.

Nathan zegt Kaiser een liefdevolle en vreedzame opvoeding te kunnen bieden en zal blijven vechten voor de volledige voogdij. Oei... wordt vervolgd!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.