Terug

Volg Shownieuws

Ex-vriendin Kjeld Nuis: 'Je hebt me wél bedrogen'

Nieuws

16 juni 2020, 08:24

Jill de Robles, de ex-vriendin van schaatser Kjeld Nuis en moeder van hun zoontje Jax, heeft keihard naar hem uitgehaald. Maandag schreven we bij Shownieuws al over hoe Kjeld beweerde nooit te zijn vreemdgegaan, maar dat is volgens haar gelogen.

"Heb je wel, maar dat is oud nieuws. Heb je al 'vergeven' in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven? #hoeboeiendishetallemaal?", laat Jill op haar Instagram weten.

In een interview met de LINDA., waarover we gister schreven, vertelt Kjeld dat hij Jill nooit bedrogen heeft. Hij zou pas een relatie met zijn huidige vriendin, schaatser Joy Beune, hebben gekregen toen hij al een punt achter de relatie met Jill had gezet.

“Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje – de zus van Sven Kramer – ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen”, benadrukt hij in het blad dat woensdag verschijnt. “De waarheid is simpel: Joy kwam bij ons in de ploeg, we zijn eerst heel lang vrienden geweest en daarna – toen het al klaar was tussen Jill en mij – zijn we wat vaker samen dingen gaan doen. Een eindje fietsen, bijvoorbeeld. Stond er wéér zo’n fotograaf: ‘Betrapt!’ Het was echt om gek van te worden.”

Kjeld zelf heeft nog niet op de aantijgingen van zijn ex Jill gereageerd.

In december 2018 werd de liefdesbreuk tussen tussen Kjeld en Jill bekend. Het stel was vijf jaar samen en zij kregen in 2017 zoontje Jax. Vrij snel na de breuk werd de schaatser gelinkt aan zijn ploeggenote Joy, maar hij ontkende dat er iets speelde tussen hen. Pas in april van dit jaar maakte Kjeld officieel bekend dat Joy en hij een setje zijn en dat deed hij met deze liefdesfoto op Instagram:

https://www.instagram.com/p/B_hltF3Dfyw/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.