Terug

Volg Shownieuws

Extra moeilijke kerst voor Caroline Tensen

Extra moeilijke kerst voor Caroline Tensen

Nieuws

11 dec 2020, 17:22

Over precies twee weken is het kerst. De feestdagen zullen er voor iedereen anders uitzien dit jaar, maar voor Caroline Tensen zijn ze extra moeilijk. Dat vertelde ze vrijdag in Koffietijd.

De Eén tegen 100-presentatrice zou dit jaar naar Oostenrijk gaan voor de kerst. Helaas gaat dat niet door vanwege de coronamaatregelen. "Er zijn honderdduizend ergere dingen, maar toen wij vorige week hoorden dat Oostenrijk toch echt dichtzat was dat wel even jammer", zegt Caroline teleurgesteld.

Plotseling overlijden

Ook vertelt ze openhartig over het verlies van haar vader die afgelopen zomer plotseling overleed. "Het klinkt misschien gek, maar we hebben er wel vrede mee. Ik vond het wel mooi dat Bob (haar zoon, red.) zei: 'Misschien is het wel goed dat we niet naar Oostenrijk gaan, want opa is er nu ook niet.'"

Wie Ben Ik?

Gelukkig heeft Caroline wel iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar. Vorige maand maakte ze bekend in 2021 terug te keren in het populaire Wie Ben Ik?. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van de RTL-quiz van start gaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.