Terug

Volg Shownieuws

Facebook verwijdert haatreacties gericht aan zangeres Lizzo

Facebook verwijdert haatreacties gericht aan zangeres Lizzo

Nieuws

18 aug 2021, 08:13

Facebook heeft de accounts geschorst van een aantal mensen die hatelijke opmerkingen maakten tegen zangeres Lizzo. Dat laat een bron binnen het bedrijf weten aan TMZ. De reacties zijn volgens de insider tegen de regels rond haat zaaien, lastigvallen en pesten.

Lizzo plaatste afgelopen weekend een video op Instagram, dat eigendom is van Facebook, waarin ze huilend vertelde over de nare opmerkingen die ze naar haar hoofd geslingerd krijgt. Ze vertelde dat ze sinds de release van haar single Rumors vorige week werd bestookt met negatieve opmerkingen over haar gewicht en met racistische uitlatingen.

"Mensen die iets gemeens zeggen, het overgrote deel kwetst me niet en doet me niks", liet de emotionele zangeres weten tijdens een livesessie. "Maar ik denk dat omdat ik zo hard heb gewerkt mijn tolerantie lager is en ik minder geduld heb. Ik ben gevoeliger en het komt nu echt binnen."

Cardi B kwam al snel op voor haar vakgenote. Ze deelde de video van Lizzo en schreef daarbij: "Als je voor jezelf opkomt, vinden ze je problematisch en overgevoelig. Als je dat niet doet, dan halen ze je naar beneden totdat je in tranen bent. Of je nu dun bent, dik of van plastic; ze zullen altijd hun eigen onzekerheden op jouw projecteren. Bedenk altijd dat dit de sukkels zijn die op een plekje aan de populaire tafel hopen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.