Terug

Volg Shownieuws

Familie-Cruijff baalt van traag proces ArenA

Familie-Cruijff baalt van traag proces ArenA

Nieuws

18 dec 2017, 13:00

De familie van de overleden Johan Cruijff vindt het heel jammer dat de Amsterdam ArenA nog steeds niet officieel is omgedoopt in de Johan Cruijff ArenA. Alle betrokken partijen stelden eind april een intentieverklaring op, waarin ze afspraken het stadion van Ajax de naam van de legendarische nummer 14 te geven. Dat proces had binnen een half jaar afgerond moeten zijn.

''Als afwachtende partij weten we niet precies wat er speelt'', schrijft Jordi Cruijff in zijn column in De Telegraaf namens de familie. ,,De ArenA, Ajax en de gemeente Amsterdam schijnen er zakelijk niet uit te komen, alleen weten we daar het fijne niet van. Dat willen we ook niet weten. We hadden gehoopt dat, na de door burgemeester Eberhard van der Laan doorgedrukte intentieverklaring, de besprekingen snel zouden worden afgerond. Helaas is dat niet het geval. Dat voelt voor ons niet goed.''

(ANP)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.