Terug

Volg Shownieuws

Familie en vrienden nemen afscheid van Willibrord Frequin

Nieuws

2 juni 2022, 13:41

Familie en vrienden nemen donderdag afscheid van de vorige week overleden Willibrord Frequin. De uitvaart van de presentator en journalist vindt plaats in de Sint-Jansbasiliek in Laren. Het afscheid is in besloten kring. Na afloop van de dienst wordt Frequin uitgeleid via een erehaag.

Frequin overleed vorige week donderdag op 80-jarige leeftijd. Hij stierf volgens zijn familie "vredig" in zijn slaap nadat hij zich had "verzoend met het onvermijdelijke einde, na een liefdevol en prachtig leven". De tv-persoonlijkheid leed aan Vasculair Parkinsonisme en hartfalen.

Frequin kreeg grote bekendheid met zijn werk als verslaggever bij het KRO-programma Brandpunt en maakte later voor de commerciëlen programma's als Achter Gesloten Deuren, De Week van Willibrord en Ooggetuige. Zijn laatste grote tv-optredens waren in het RTL-programma Beter Laat Dan Nooit waarin hij twee seizoenen op reis ging met Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber.

Bekend Nederland aanwezig

Johnny de Mol, Hennie Huisman en John van den Heuvel zijn enkele bekende Nederlanders die aanwezig zijn bij de uitvaart van Willibrord Frequin. De afscheidsdienst van de overleden Frequin is donderdagochtend begonnen.

Ook Ruud de Wild, Olcay Gulsen, Tineke de Nooy, Emile Ratelband, René van der Gijp en René Froger zijn aanwezig bij de uitvaart van de tv-presentator.

In de video bovenaan de pagina zie je de details over de uitvaart, die eerder al bekend waren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.