Terug

Volg Shownieuws

Familie Kluivert viert Halloween met Shakira

Nieuws

31 okt 2021, 22:13

De familie Kluivert leeft zich flink uit met Halloween. Zo zijn Patrick, Rossana en Shane behoorlijk eng verkleed, maar dat was toch niet het enige wat erg opviel bij hun Halloweensfoto.

Op Instagram deelt Patrick de griezelige foto. "Familie en vrienden," schrijft hij erbij met een hartje. Zangeres Shakira staat ook verkleed op deze foto.

Achter Shane staat FC Barcelona voetballer en partner van Shakira, Gerard Piqué, op de foto.

Puberteit

Patrick en Rossana Kluivert zijn ontzettend trots op hun veertienjarige zoon Shane. Ook al merken ze nu wel dat Shane begint te puberen...

Tegen Shownieuws vertelt het stel dan ook dat Shane het niet echt meer op prijs stelt om gehaald of gebracht te worden, tenzij het een stukje verder weg is. Dit is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Ondanks dat Shane in de puberteit zit, is hij er wel altijd voor zijn familie. Zijn opa heeft namelijk de ziekte van Parkinson en heeft daar soms hulp bij nodig. In onderstaande video vertelt moeder Rossana dat Shane ook de katheter van zijn opa kan wisselen.

Rossana Kluivert over zieke vader
0:38
Rossana Kluivert over zieke vader

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.