Terug

Volg Shownieuws

Famke Louise af en toe onzeker over lichaam tijdens zwangerschap

Nieuws

7 okt 2021, 17:25

Famke Louise voelt zich soms onzeker door haar veranderende lichaam tijdens haar zwangerschap. Dat vertelt de zangeres aan presentatrice Iris Enthoven in het 538-programma De Laatste. "Er verandert gewoon superveel aan mijn lichaam. Dan hoop ik dat mijn vriend me nog aantrekkelijk vindt, weet je."

De 22-jarige ster kondigde in augustus aan in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Ze voelt zich naar eigen zeggen "heel erg happy" en mag niet klagen van zichzelf. "Ik heb best wel een kleine buik. Maar ik merk wel dat ik aankom bij mijn bovenbenen en billen. Maar het hoort erbij."

Van kwaaltjes heeft ze weinig last, behalve stemmingswisselingen. "Dan brand ik mensen af joh, niet normaal", aldus Famke tegen Enthoven. Dat is vooral zwaar voor haar vriend, ex-proefvoetballer Denzel Slager. "Hij is altijd de pineut natuurlijk, hij moet hem altijd volop krijgen. Maar hij gaat er goed mee om."

De zangeres, bekend van hits als Op Me Monnie en Slangen, is binnenkort te zien in een realityserie op Videoland. Hiermee hoopt ze meer van haar leven te laten zien aan haar fans. "Ook omdat ik het gevoel heb dat ik toch een bepaalde afstand heb met de mensen die me volgen. Dat ze geen vinger kunnen leggen op de persoon die ik daadwerkelijk ben." Met de serie, die Famke & Denzel heet, wil ze die afstand proberen te verkleinen.

Famke deelde laatst nog een leuk bericht op haar Instagram. Ze is namelijk weer aan het sporten, en dat terwijl ze zwanger is. Bekijk voor de beelden de onderstaande video.

Famke Louise weer aan het sporten
0:20
Famke Louise weer aan het sporten

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.