Terug

Volg Shownieuws

Famke Louise en Denzel maken geslacht baby bekend

Nieuws

28 dec 2021, 09:08

Famke Louise en haar vriend Denzel Slager hebben in de nieuwste aflevering van de Videoland-documentaire Famke & Denzel: Een Nieuw Begin het geslacht van hun aanstaande baby bekend gemaakt.

In de aflevering is te zien dat de twee tortelduifjes vol trots en emotie tegenover elkaar staan waar vervolgens achter hen ballonnen uiteen spatten en er blauwe slierten tevoorschijn komen. Denzel en Famke worden ouders van een jongetje! De aanstaande papa en mama worden omringd door vrienden en familie en flink omhelsd van blijdschap. De ouders van Denzel zijn in tranen.

Een naam voor de baby maken ze nog niet direct bekend, maar het wordt een 'stoere en unieke naam', aldus de trotse Famke en Denzel.

Realityserie

Famke Louise en vriend Denzel Slager zijn sinds dinsdag 7 december wekelijks te zien in hun eigen realityserie ‘Famke & Denzel: Een Nieuw Begin’ op Videoland. Wij hadden begin deze maand de eerste beelden en spraken de twee. In de video bovenaan de pagina lieten de realitysterren destijds aan Shownieuws weten 'enorm uit te kijken naar hun eigen serie' en 'dat het geen moment verveeld'.

De realityserie geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het verliefde koppel. Het stel deelt meer dan ooit en de camera’s mogen overal bij zijn. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en delen ze alles over hun carrièreplannen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.