Terug

Volg Shownieuws

Famke Louise en Denzel openhartig over miskraam

Nieuws

19 juni 2023, 19:12

Famke Louise en haar vriend Denzel Slager zijn in het LINDA.meiden Zomerboek dat dinsdag uitkomt, openhartig over een heftige periode. Vlak voor ze hun zoontje Nówie verwelkomen (zie bovenstaande video), kreeg Famke een miskraam...

Dat gebeurde in de periode dat de twee hun relatie wereldkundig maakten: "Daarna ging het snel. Je raakte onverwacht zwanger", aldus Denzel. "Helaas ging het mis." Door deze heftige gebeurtenis besefte Famke wel dat ze heel graag met haar vriend een gezin wilde stichten. Famke: "Vlak daarna raakte ik weer zwanger, van Nówie."

Volgens Famke gaat hun relatie "alle kanten op: de ene dag zijn we superzen, de andere dag vol vuur, en soms komt er een tornado langs." "Hard tegen hard", zo omschrijft Denzel hun relatie.

Hoewel de zangeres al eens liet doorschemeren dat ze in de toekomst graag meer kinderen zou willen krijgen, zal dit op korte termijn nog niet gebeuren. Daarmee beantwoordde ze een vraag van een volger. Die wilde weten of ze al toe was aan een tweede kindje of dat ze er nog mee wilde wachten. "Nee voorlopig niet. We hebben onze handen al vol aan één, hè?", vroeg ze aan haar zoon in een schattige video.

Famke Louise voorlopig geen tweede kindje
0:25
Famke Louise voorlopig geen tweede kindje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.