Terug

Volg Shownieuws

Famke Louise en Denzel Slager openhartig over 'zware' periode

Nieuws

16 okt 2022, 11:41

Famke Louise beleefde na de bevalling van haar zoontje Nówie een heftige tijd. "Ik moest echt herstellen. Ik kwam er ook gewoon achter dat mijn lichaam nooit meer zo zou worden zoals die was. Het is toch wel een aanslag geweest op mijn lichaam", vertelt ze aan RTL Boulevard.

De zangeres beviel in in januari van haar eerste kindje, maar ze zat niet echt op een roze wolk. "Ik zat gewoon niet zo lekker in mijn vel. Ik wilde mezelf ook niet laten zien", aldus Famke. "Ik heb het zwaar gehad. Het was wel echt een lastige periode voor Fam", aldus haar vriend Denzel Slager.

Maar gelukkig voet Famke zich nu weer helemaal topfit. "Ik sta te springen, ik heb zin om leuke dingen te doen", laat ze weten. Ze vertelde al eerder dat ze zeker nog wel een broertje of zusje voor Nówie wil. "Heel graag zelfs", zo onthulde ze eerder op Instagram. "Maar nu even focussen op Nówie en misschien dat we in de toekomst nog zo een prachtbaby mogen verwelkomen." Het koppel heeft een eigen realityserie op Videoland.

(foto: Instagram Famke Louise)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.