Terug

Volg Shownieuws

Famke Louise: 'It's official'

Famke Louise: 'It's official'

Nieuws

10 aug 2021, 11:14

Famke Louise heeft haar relatie met Denzel Slager voor het eerst officieel bevestigd. En dat doet het stel op een bijzondere manier...

Het stel poseert op de cover van de nieuwe Cosmopolitan, en deelt de beelden om hiermee hun relatie bekend te maken. "It's official", schrijft Famke bij de foto van haar en Denzel, die bekend is van Love Island.

Samenwonen

Famke en Denzel hebben hun relatie lang privé weten te houden, maar lieten op Instagram al vaker blijken dat de liefde was opgebloeid.

Zo liet Famke vorige week weten dat zij en Denzel gingen samenwonen.

Opspraak

Famke heeft haar portie kritiek de afgelopen jaren zeker gehad. De zangeres kwam tijdens de lockdown flink in opspraak na haar ondoordachte #IkDoeNietMeerMee-uitspraken. Ook toen zij kort hierna aanschoof bij Jinek om haar uitspraken uit te leggen, leek de kritiek te verergeren.

Kapper

Niet lang daarna kwam Famke in opspraak vanwege het overtreden de coronamaatregelen. Ze haalde haar vriend Denzel Slager op na een verboden kappersbezoekje en dat kwam de (toen nog) illegale kapper dankzij haar duur te staan. Je hoort er alles over in de video bovenaan dit artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.