Terug

Volg Shownieuws

Fans dolenthousiast over nieuwe album André Hazes

Fans dolenthousiast over nieuwe album André Hazes

Nieuws

18 sep 2020, 21:24

Fans van zanger André Hazes hebben vrijdag dolenthousiast gereageerd op zijn nieuwe album Thuis. Dat is te zien aan de reacties op social media.

Zo schrijven mensen bij het nummer Thuis op YouTube onder andere: "Kippenvel, mooi nummer", "Een van zijn beste nummers tot nu toe!" en "Een emotioneel nummer, heel mooi". Ook over het album zijn ze positief. "Het album is zo ontzettend mooi, zo open. Bij sommige nummers liet ik even een traan lopen, mooi eerlijk en puur. Echt één van de beste albums!!!!!" en "Een heel mooi album" valt er te lezen. Het nummer thuis is hieronder zelf te beluisteren. 

André Hazes laat voor zijn nieuwe album Thuis niets onbesproken. De zanger heeft vooral op privégebied een turbulent jaar achter de rug en dat laat hij bijna tot in detail horen. “Dit is mijn aller persoonlijkste album ooit”, vertelde André onlangs tegen het ANP.

Hopelijk ook de laatste die zo persoonlijk is, voegt de 26-jarige zoon van André sr. toe. Van de losbandige feestganger die hij vorig jaar nog was tot de breuk met zijn vriendin Monique: alles komt voorbij. De zanger neemt de luisteraar mee op zijn reis naar wie hij nu is: terug bij Monique, gelukkig in de liefde en voor het eerst echt vader van zijn zoon Dré.

“2020 is echt een mix van emoties. Dat is ook wat ik met het album wil laten horen. Ik heb eigenlijk alles gevoeld”, zegt André, die heel bewust geen onderwerp uit de weg gaat. “Dat heeft altijd in mijn aard gezeten. Ook als ik dingen niet goed doe, ga ik niet in mijn holletje kruipen en wachten tot het overwaait. Ik ben ook mans genoeg om te zeggen: ik zat fout.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.