Terug

Volg Shownieuws

Fans onder de indruk van nieuwe look Anouk

Fans onder de indruk van nieuwe look Anouk

Nieuws

7 sep 2020, 15:53

Anouk heeft zichzelf een spiksplinternieuwe look aangemeten. Volgers zijn fan van het nieuwe kapsel, maar dat is niet het enige waar ze enthousiast van worden...

Ze vertelt namelijk ook nog eens dat ze toch weer coach is in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland! Anouk dreigde per direct met het programma te stoppen, als er niet aan enkele belangrijke eisen werd voldaan. Klaarblijkelijk zijn deze ingewilligd, want ze is er gewoon weer bij.

En met een nieuwe look dus, die aanslaat bij haar fans. Als ze op Instagram het kapsel laat zien, schrijft Anouk Hoogendijk: "Staat goed!" Ook Inge de Bruijn vindt het mooi: "Je ziet er top uit!" Ook veel onbekende volgers vinden het prachtig, getuige bijvoorbeeld deze reactie: "Dat korte haar staat je goed."

Onzekerheid over nieuw seizoen

Omdat Anouk met zware astma kampt zit zij in de risicogroep voor het coronavirus en is ze extreem waakzaam. Anouk wil geen enkel risico lopen en dat zorgde voor topoverleg achter de schermen. Daarom wilde Anouk ook de garantie hebben dat de opnames van het nieuwe seizoen echt heel veilig verlopen. Anders zou ze niet meedoen...

Na gesprekken met haar long- en huisarts besloot Anouk eind mei al om niet fysiek bij de finale van The Voice Kids aanwezig te zijn. Het was een moeilijk besluit, zei ze toen. “Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken", vertelde Anouk.

"Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten, hoe moeilijk dat ook is, dat ik een stap opzij ga doen en voorlopig, samen met mn katten knak & aap, in zelf-quarantaine ga. Ik had niet verwacht dat ik na een maand thuis te zijn alweer weg zou gaan, maar ik zie nu al dat dit de juiste beslissing is. Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden", sloot ze af.

In het nieuwe seizoen van The Voice Kids zal Anouk sowieso niet plaatsnemen in een van de vier stoelen. Rapper Snelle neemt het van haar over, zoals je kunt zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.