Terug

Volg Shownieuws

Fans ontroerd door emotioneel bericht Bas Smit

Nieuws

26 aug 2021, 18:30

Bas Smit staat donderdag stil bij het feit hoe kwetsbaar het leven kan zijn. De vader van de influencer kreeg 1,5 jaar geleden acute leukemie (AML) en toen stond de wereld op zijn kop.

Op Instagram laat hij in een emotioneel bericht weten: "5 maanden lang heeft hij voor z'n leven geknokt en hoe! Iedere dag zaten we in onzekerheid aan z'n bed. Met de geweldige artsen & zorg van 't VUmc sloeg hij zich erdoorheen. Echt bewondering voor!"

Bas laat ook weten blij te zijn dat mensen zich aanmelden als stamceldonor. "26 augustus vorig jaar kreeg hij stamceltransplantatie. Superspannende tijd voor hemzelf en de familie. Slaat het wel aan? Vandaag vieren we dat hij 1 is geworden met dank aan zijn donor en net gehoord dat hij weer zo goed als de oude is. Het is fantastisch wat er mogelijk is!"

Hoe fragiel het leven kan zijn, beseft de man van Nicolette van Dam nu maar al te goed. "Wij vieren vandaag extra het leven, je weet gewoon niet hoe het loopt! Pap je bent m'n grote voorbeeld en mama zonder jou waren zowel hij als wij nergens!"

Fans

Online zijn fans ontroerd door het emotionele bericht. Zo valt er "wauw" en "prachtig" te lezen.

Ook bekende vrienden en familie reageren op het verhaal. Zo schrijft zijn vrouw Nicolette van Dam: "Heel heel trots en dankbaar". Ook Moise Trustfull leeft mee. "Wat een geweldig nieuws. Het leven vieren." Net als Rolf Sanchez en Chantal Bles die allemaal hartjes onder het bericht zetten.

Tranen

Bas deelt een video van een bijzonder moment van het een concert op De Amsterdamse Zomer. Tijdens een actie van Stichting Ambulance Wens kreeg een vrouw de kans om een concert van Rolf Sanchez bij te wonen. De beelden van het prachtige moment zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.