Terug

Volg Shownieuws

Fans Taylor Swift speculeren over geaardheid door liedje over vrouw

Fans Taylor Swift speculeren over geaardheid door liedje over vrouw

Nieuws

24 juli 2020, 12:56

Het nieuwe album van Taylor Swift maakt de tongen flink los op social media. Niet alleen recenseren fans de vrijdag verschenen plaat Folklore, ze vragen zich ook af of de zangeres wellicht uit als de kast komt in het liefdesliedje Betty.

In het nummer bezingt de 30-jarige Taylor vanuit het oogpunt van de 17-jarige James zijn liefde voor klasgenootje Betty. Hoewel de zangeres wel vaker liedjes schrijft vanuit het perspectief van anderen, menen fans dat ze met James zichzelf bedoelt. Taylor is namelijk vernoemd naar zanger James Taylor.

Duizenden fans praten op social media over het liedje en de geaardheid van de zangeres. "Is Taylor Swift biseksueel? Mis ik iets", twittert een fan. "Luistert naar Betty. Is dit Taylors coming-out", vraagt een ander zich af.

De zangeres heeft nog niet gereageerd op de speculaties. Voor zover bekend heeft ze niet eerder een relatie gehad met een vrouw. Taylor is sinds 2016 samen met acteur Joe Alwyn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.